Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Verslag van de kick off 1 juni 2017

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Op donderdag 1 juni jl. heeft de kick off van onze HR netwerkbijeenkomst plaatsgevonden. We noemen dit de kick off omdat we de netwerkbijeenkomst in een nieuw jasje hebben gestoken en een samenwerkingsverband zijn aangegaan met het Werkgeversservicepunt ZHC. Wij zijn hier als team natuurlijk ontzettend blij mee en we willen Lison de Beer, manager Werkgeversservicepunt ZHC hier nogmaals ontzettend voor bedanken.

De opkomst was goed! We hebben veel leuke, interessante en vooral ook inspirerende mensen leren kennen. Uiteraard hopen we al deze mensen weer bij onze volgende bijeenkomst te ontmoeten.

Als eerste stond Wilfred Juffermans van Simply Take Off op het programma. Zijn workshop ging over de wijzigende rol van HR. Hierin stond met name de positie van de HR-professional centraal. Op basis van verschillende thema’s zoals Anders Organiseren, Wet en Overheid en Ons Personeel gaf hij op praktische wijze handen en voeten aan deze wijzigende rol. Wilfred heeft op een interactieve maar ook creatieve wijze actuele onderwerpen met ons besproken. Het gaf ons als team van HR-inspiratie veel inzicht over wat er zoal speelt bij andere betrokkenen in het land van Human Resource.

Na de workshop van Wilfred heeft Aad van der Werf van Tempo Team ons helemaal overweldigd met zijn knallende presentatie over de arbeidsmarkt en de trends van 2017/2018. Aad heeft ons meegenomen in de wereld van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van onder andere arbeidsbemiddeling, automatisering, werkeloosheid en technologische innovatie. Wij zijn zeker geïnspireerd geraakt, net als alle andere aanwezige professionals. Het was een zeer geslaagde bijeenkomst. Uiteraard hopen we dat iedereen die hierbij aanwezig waren, dit ook zo hebben ervaren.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

© 2017 HR-inspiratie. All rights reserved.

Click Me