Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Majeed Raouf

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen. Ik ben Majeed Raouf, 50 jaar en woon in Pijnacker. Ik ben getrouwd en heb een zoontje van 19 en een dochter van 15 jaar. En niet te vergeten mijn trouwe vriend/hond Ronin. Ik heb in het verleden zeer uiteenlopende functies gehad, van horeca medewerker tot personal Fitness trainer en van Case manager tot Accountmanager voor het UWV.

Als allround bemiddelaar, trainer en coach probeer ik bij mensen het beste uit zichzelf te halen. Door in contact te komen met hun eigen talenten en mogelijkheden. En dit om te zetten in maximaal potentieel voor uw organisatie. Verder ben ik flexibel en een betrokken persoon, ken mijn klanten goed, maar waar nodig ook kritisch/ prikkelend. Ben zeer bevlogen als het gaat om banen zoeken, contacten met werkgevers leggen en onderhouden, contacten met de klanten (juist ook met de moeilijkere klanten).

Ik zet alles in het werk voor een duurzame match tussen werkgever en werknemer. Ik ben een mensgerichte en betrouwbare gesprekspartner, creatief en heb jarenlange ervaring om de juiste persoon op de juiste werkplek te bemiddelen. Elke plaatsing die wordt omgezet in een dienstverband bij de werkgever is voor mij een succes.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

© 2017 HR-inspiratie. All rights reserved.

Click Me