Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Linda van Beeren

Mijn naam is Linda van Beeren, ik ben getrouwd en moeder van twee volwassen zonen. Ik ben HR Manager bij Van ´t Hof Rijnland Vastgoedmanagement. Ik heb de HBO opleiding Personeel en Arbeid (HRM) gedaan en ik ben afgestudeerd op het onderwerp Verzuim. Ik ben inmiddels 15 jaar werkzaam op HR gebied waarbij ik ook heb gewerkt in de techniek, onderwijs en logistiek en ik leer nog iedere dag nieuwe dingen. Mijn vak is niet alleen mijn werk maar ook mijn passie.

In mijn functie als HR Manager ben ik generalist en houd ik mij bezig met alle uitgangspunten van HRM.  Naast mijn functie als HR Manager ben ik ook leidinggevende en stuur ik een team van zes enthousiaste collega´s van de receptie aan.

Mijn visie op HRM is dat mensen het belangrijkste kapitaal vormen in een organisatie en dat het van belang is dat de brug tussen personeel en arbeid op de juiste manier geslagen wordt. Medewerkers die goed gemotiveerd en gestimuleerd worden, zullen de organisatie sterker maken en daarmee in staat zijn de gestelde doelen te bereiken. Medewerkers maken tenslotte het verschil en het succes!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

© 2017 HR-inspiratie. All rights reserved.

Click Me