Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Agathe Hania

Mijn naam is Agathe Hania. Na mijn opleiding tot A&O psycholoog ben ik vele jaren werkzaam geweest als HRM-er. Ik heb dit vak met liefde gedaan. Na de geboorte van mijn eerste kind ben ik vol overgave weer aan het werk gegaan, maar vergde het uiterste van mezelf. Zowel in mijn werk als op het thuisfront. Dit leidde tot een burn-out. Tijdens mijn herstel heb ik het roer om gegooid. Ik heb mijn baan opgezegd en begeleid al vele jaren met succes werknemers die burn-out zijn geraakt of last hebben van burn-out gerelateerde klachten. Met alle kennis op het gebied van (werk) stress, zelf ervaringsdeskundige en mijn achtergrond in de Arbeids- en organisatiepsychologie heb ik een arsenaal aan tools in handen waar niet alleen een zieke werknemer iets aan heeft, maar ook een leidinggevende of HRM-er binnen de organisatie.

Preventie klinkt mij als muziek in de oren. De cijfers liegen er niet om. Het afgelopen jaar bleek dat 14 % van de werknemers last heeft van burn-out gerelateerde klachten en het gemiddeld aantal dagen verzuim bij een burn-out is 242 dagen. Informatie- en inspiratiesessies kunnen de kennis rondom dit thema vergroten en kunnen zo een belangrijke bijdrage leveren aan het terugbrengen van deze verzuimcijfers.

Ik begeleid jong en oud, man en vrouw maar mijn expertise richt zich m.n. op de kwetsbare doelgroep de werkende moeders. Uit onderzoek blijkt ook dat ‘jonge’ moeders heel veel stress ervaren in het combineren van werk- en zorgtaken. Ik begeleid 1 op 1 maar bied daarnaast groepsprogramma’s aan voor vrouwen waarbij intensieve workshops en delen van kennis en ervaring centraal staan.

Meer weten? Kijk op www.balansinzicht.nl voor uitgebreide informatie.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

© 2017 HR-inspiratie. All rights reserved.

Click Me